Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - Burkolda
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - több mint 10 év tapasztalat
Csempe, csempe-dekor, csempe-szegő, gres-burkolat, mozaik-burkolat Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, csempe Padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, padló-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, csempe, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - burkolat specialista
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - szakértelem

Hidromasszázs, kád, szaniter 'Rapier'

A Ravak gyár másik fontos profilja a  zuhanykabinok gyártása, szintén kiemelkedő minőségben, az átlagosnál vastagabb üvegezéssel, kiváló minőségű zsanérokkal és szigetelésel. A zuhanykabinok felületét a gyártó viztaszító réteggel látja el, és megfelelő ápolószereket kínál, hogy a terékei megőrizzék ezt a tulajdonságukat, a tisztítással járó feladatokat is megkönnyítve. Ez a termékcsalád is különféle igényeknek megfelelő típusokat kínál, többféle méretben.
testkultúra hidromasszázzsal 'Rapier'
Félköríves zuhanykabin masszív fém profilokkal, tolóajtóval.
otthoni felfrissülés 'Rapier'
Félköríves zuhanykabin masszív fém profilokkal, ennél a modellnél nyíló ajtókkal.
minőségi fitness, igényes felfrissülés 'Rapier'
Négyszögletes zuhanykabin fém profilokkal, tolóajtóval.
valódi akril, igényes felfrissülés 'Rapier'
Három fix oldallal, zuhanytálca nélkül beépített zuhanyajtó. Ezzel a megoldással egész nagyméretű zuhanyzóhelyet is építhetünk.
különleges kádak, igényes felfrissülés 'Rapier'
Három fix oldallal, zuhanytálca nélkül beépített zuhanyajtó. Ezzel a megoldással egész nagyméretű zuhanyzóhelyet is építhetünk, ahogy a képen is jól látszik.


vissza