Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - Burkolda
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - több mint 10 év tapasztalat
Csempe, csempe-dekor, csempe-szegő, gres-burkolat, mozaik-burkolat Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, csempe Padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, padló-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, csempe, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - burkolat specialista
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - szakértelem

Hidromasszázs, kád, szaniter 'Play, Arnica..'

A cseh Ravak gyár kiváló minőségű  akril kádakat kínál  a kisebb méretűtől a nagyobb méretű kádokig. A gyár számos típust kínál igényes, több fúvókával készült  hidromasszázs rendszerekkel, illetve hidro-és levegőmasszázs rendszerekkel kombináltan szerelve.   Ezekben a kádakban a fürdés igazi relaxációt és felfrissülést kínál.
 'Play'
Play - akár két személy számára is kéynelmes sarokkád.
minőségi fitness 'Play'
Play - Play - akár két személy számára is kéynelmes sarokkád.
relaxálás hidromasszázzsal 'Arnica'
Arnica - különleges formájú akril kád a Ravaktól érdekes beépítéssel.
otthoni felfrissülés 'Viola'
Viola - a képen egy hidro -és levegőmasszázs fúvókákkal szerelt modell. A képen jól látható a fúvókák elhelyezése, mely akként történik, hogy a kád minél teljesebb relakszációt biztosítson.
fittnes otthon 'Viola'
Viola -  képen egy hidro -és levegőmasszázs fúvókákkal szerelt modell. A képen jól látható a fúvókák elhelyezése, mely akként történik, hogy a kád minél teljesebb relakszációt biztosítson.
otthoni felfrissülés 'Lovestoryatomic'
Love Story atomic --  képen egy fúvókákkal szerelt modell, mely ezáltal akár két személy számára is biztosítja a mindennapi  relakszációt .


vissza