Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - Burkolda
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - több mint 10 év tapasztalat
Csempe, csempe-dekor, csempe-szegő, gres-burkolat, mozaik-burkolat Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, csempe Padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, padló-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, csempe, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - burkolat specialista
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - szakértelem

Hidromasszázs, pezsgőfürdő, kád, hidro-zuhanyfülke, márkás szaniter 'Opalia, Ciprea..'

Egy Jakuzzinál nemcsak a minőség, hanem a dizájn is különleges, ahogy ez az itt bemutatott kádakon is látszik. A Jakuzzi valóban mindenben a legtökéletesebbet nyújtja: szabályozható levegő/víz keverék, különlegesen tartós szivattyúk, merev szerkezetű kád, önürítős csövek és fúvókák.
különleges kismedencék, testkultúra hidromasszázzsal 'Opalia'
Opalia - a kád formáját a régi kádak formája inspirálta. Lágy formájával akár klasszikus, akár modern formavilágú fürdőszobába is jól illik. Tágasságával akár két ember is élvezheti benne egy valódi Jacuzzi élményeit.
otthoni felfrissülés 'Ciprea'
Ciprea -  ez a kád akár két személy számára is  felüdülést nyújt a tágasságával, csúszásmentes aljával a legnagyobb kényelmet szolgálja.  
különleges kismedencék 'Alpha'
Alpha - Pininfarina által tervezett utánozhatatlan dizájnú kád, melyet a varázslatos természet inspirált.
exklúziv fürdő, testkultúra hidromasszázzsal 'Aulica'
Aulica - rendkívül helytakarékos sarokkád, a kád szélén ülőkével. A kád a formák és méretek gondos tanulmányozásának és optimalizálásának a gyümölcse, a valódi Jacuzzi utánozhatatlan élményét nyújtva.
exklúziv fürdő, fittnes otthon 'Aulica'
Aulica Compact - az Aulica továbbfejlesztett modellje, mely egyesíti a szépséget és a funkcionalitást. Rendkívül ergonómikus kád Water Fan vízeséssel.
különleges kismedencék, igényes felfrissülés 'Celtia'
Celtia - lágyan ívelt kád, mely belső kiképzése a legmaximálisabb ergonómiát nyújtja. Lágyan ovális formája a legtökéletesebb élményt nyújtja, legyen szó egy zuhanyozásról, vagy egy hosszabb fürdőzésről.


vissza