Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - Burkolda
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - több mint 10 év tapasztalat
Csempe, csempe-dekor, csempe-szegő, gres-burkolat, mozaik-burkolat Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, csempe Padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, padló-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, csempe, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - burkolat specialista
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - szakértelem

Hidromasszázs, pezsgőfürdő, kád, hidro-zuhanyfülke, márkás szaniter 'Hexis, Aura..'

A Jakuzzi kínálatában a kisebb, szinte bármilyen méretű fürdőszobában elhelyezhető kádak mellett egészen nagy méretű kádakat is lehet kapni, akár beltérben elhelyezve is. A valódi Jakuzzi kádakban a fúvókák iránya állítható, ezzel is a lehető legjobban eleget téve az egyedi igényeknek.
minőségi fitness, otthoni felfrissülés 'Hexis'
Hexis- egyszerű, finom vonalú kád kényelmes, anatomikus fejpárnával, forgó fúvókákkal a legtökéletesebb hátmasszázsért és egy csalafintán beépített tükörrel.
eredeti jakuzzi 'Aura'
Aura Plusz - kétszemélyes kád tekintélyes méretekkel és mélységgel. Süllyesztett beépítésű kád, mely nagyon szépen illeszkedik a lakás berendezéséhez legyen az a fürdő, vagy bármilyen más helyiség. A kád két egymással szemben lévő fejtámlával készül, az állandó vízhőméréklet megtartása és  a teljes komfort érdekében vízmelegítővel.
eredeti jakuzzi 'Aura'
Aura- egyszemélyes, süllyesztett beépítésű kád  tekintélyes méretekkel és mélységgel, mely nagyon szépen illeszkedik a lakás berendezéséhez legyen az a fürdő, vagy bármilyen más helyiség.
exklúziv fürdő, fittnes otthon 'Elipsa'
Elipsa- kétszemélyes kád, mely tökéletesen harmonizál a környezetével és mindenki számára a legjobbat, a legtökéletesebb  felüdülést kínálja.
fittnes otthon 'Fonte'
Fonte- süllyesztett beépítésű, "teljesen opcionális" kád annak, aki az élet semmilyen öröméről nem akar lemondani: kiemelkedő dizájn, két Water Rainbow vízesés különleges csaptelep és kézizuhany, vízalatti világítás - minden amiről álmodni lehet.
különleges kismedencék 'Gemini'
Gemini - kerek formájú kád, mely  a maga 180 cm-es külső átmérőjével 2 személy számára kínálja a Jacuzzi által nyújtott élvezeteket. Süllyesztett beépítésű kád dupla csapteleppel és kézi zuhannyal kényelmes fejtámlával.


vissza