Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - Burkolda
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - több mint 10 év tapasztalat
Csempe, csempe-dekor, csempe-szegő, gres-burkolat, mozaik-burkolat Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, csempe Padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, padló-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, csempe, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - burkolat specialista
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - szakértelem

Hidromasszázs, pezsgőfürdő, kád, hidro-zuhanyfülke, márkás szaniter 'Aspesia, Thalis..'

Világszínvonalú Jakuzzi kádak a legkülönfélébb formában és beépítési módon, mindenkinek a legtökéletesebb testi-lelki felfrissülést kínálva. A vízsugarak külön Jakuzzo szabadalom alpján működnek, és sokkal tökéletesebben masszíroznak, mint a piacon jelen levő egyéb termékek.

 

különleges kismedencék, otthoni felfrissülés 'Aspesia'
Aspesia - egyenes vonalú kád időtlen eleganciával, melyet csak a természetes egyszerűség nyújthat.  A mérete 180x90 cm, így bárhol könnyen elhelyezhető.
minőségi fitness, igényes felfrissülés 'Thalis'
Thalis - Négyszögletes kád letisztult, minimalista dizájnnal. A kád mélysége és hossza lehetővé teszik az átlagnál magasabb emberek számára is a Jacuzzi nyújtotta szolgáltatások maradéktalan élvezetét. A kád oldalán praktikus törölközőtartó és ülés található.
eredeti jakuzzi 'Theris'
Theris - négyszögletes kád letisztult, egyszerű formával, a mai izlésnek megfelelően egyesíti az ergonómiát és a funkcionalitást. A kádhoz elegáns oldal és előlap, valamint fejtámla tartozik.
exklúziv fürdő, testkultúra hidromasszázzsal 'Alvor'
Alvor - paravánnal kombinált kád elegáns elő és oldallappal, gömbölydedebb formákkal a  teljes kényelemért.
eredeti jakuzzi, relaxálás hidromasszázzsal 'Euro'
Euro - a kád ovális formája úgy került megtervezésre, hogy abban 2 személy is kényelmesen elférjen, és élvezhesse a kád nyújtotta szolgáltatásokat. A kádhoz víz alatti világítás is rendelhető, emellett a kád a képen látható süllyesztett beépítés mellett elő és oldallapokkal is beépíthető.
eredeti jakuzzi, igényes felfrissülés 'Heidos'
Heidos - Egyenes vonalú kád, mely a hagyományos kádak dizájnját ötvözi az eredetiséggel, így a kád rendkívül funkcionális és ergonómikus, forgó fúvókáival különlegesen hatékony hátmasszázst nyújt.


vissza