Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - Burkolda
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - több mint 10 év tapasztalat
Csempe, csempe-dekor, csempe-szegő, gres-burkolat, mozaik-burkolat Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, csempe Padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, padló-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, csempe, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - burkolat specialista
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - szakértelem

Royo fürdőszobabútor, fürdőszoba berendezés 'Mallorca, Tibet..'

A Mallorca modern stílusú fürdőszoba-bútor, melyet az ajtó tesz kicsit rusztikussá. A tílushoz illeszkedve márvány mosdópulttal készül, többféle kiegészítő elemmel, melyek a képen is láthatóak. A Tibet rusztikus stílusú fenyőből készült fürdőszoba-bútor 80 cm-es méretben, natúr, méz és dió színben. A bútor praktikus fehér porcelán mosdópulttal készül, különlegessége a fahálós ajtó. A Monaco aluminium modern fürdőszoba-bútor. Mutatóssá teszi az ajtókon a fa-üveg kombináció, és a mosdópult, mely a képen zöld üveg, de másféle változatban is rendelhető.
A választékot a bútorhoz tartozó kiegészítő elemek teszik teljessé.
igényes fürdőszobabútor 'Mallorca'
Mallorca fürdőszobabútor fehér színben, márvány mosdópulttal, érdekes ajtókkal.
igényes fürdőszobabútor 'Mallorca'
Mallorca fürdőszobabútor - itt bükk színben. A bútorhoz tartozó kiegészítő elemek is jól láthatóak ebben a fürdőszobában.
egyedi fürdőszobai bútor, fürdőszobai bútorkínálat 'Tibet'
Tibet -  rusztikus stílusú, fenyőből készült fürdőszoba-bútor 80 cm-es méretben dió színben. A bútor praktikus fehér porcelán mosdópulttal készül, különlegessége a keleties hatású ajtó.
exklúziv fürdőszobabútor 'Monaco aluminium'
A Monaco aluminium itt fa-üveg kombinációjú ajtókkal, zöld üveg mosdópulttal, praktikus kiegészítő szekrényekkel.


vissza