Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - Burkolda
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - több mint 10 év tapasztalat
Csempe, csempe-dekor, csempe-szegő, gres-burkolat, mozaik-burkolat Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, csempe Padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, padló-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, csempe, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - burkolat specialista
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - szakértelem

Royo fürdőszobabútor, fürdőszoba berendezés 'Gala, Gredos..'

 A Gala egy rendkívül jól kombinálható, moduláris rendszerű, modern fürdőszoba bútor, mely talán a legtöbb variációs lehetőséget kínálja a vásárlóknak. A kiegészítő elemek választéka is rendkívül gazdag, hogy mindenki az igényeinek megfelelően rendezhesse be a fürdőszobáját. Márvány mosdópultos változat mellett fehér porcelán mosdópulttal is rendelhető, mellett a márvány fajtása is megválasztható: a fehértől a kéken át a feketéig. További játékos kombinációra nyújt lehetőséget, hogy a bútor színes modulokat is tartalmaz (a képen a cseresznye színű változat látható), így tényleg semmi sem szab korlátot a fantázia szárnyalásának.
A Gredos rusztikus stílusú tömör fenyőből készült bútor 75 és 100 cm-es méretben, márvány mosdópulttal, három féle színben: méz, diófa, és mészkő.Különlegesek a fogantyúk, emellett ehhez a bútorcsaládhoz is számos kiegészítő elem tartozik.
Az Haya moduláris rendszerű, különösen szép formájú, bükk színű fürdőszoba bútor, mellyel mind kisebb fürdőszobák, mind tágasabb terek nagyon szépen berendezhetőek.

különleges fürdő bútorok 'Gala'
A Gala egy rendkívül jól kombinálható, modern fürdőszoba bútor, itt nagy méretű, márvány mosdópultos , színes elemekkel kombinált változatban jelenik meg.
 'Gala'
Nagy méretű, ragyogó fehér színű kombináció szintén  márvány mosdópulttal - mégis más változatban, nagyméretű tükörrel.
 'Gala'
Egy márvány mosdópultos változat  kisebb méretű fürdőszobák berendezésére. 
különleges fürdő bútorok 'Gala'
Fehér porcelán mosdópultos fürdőszobabútor változat , szintén  kisebb helyiségek berendezésére. 
különleges fürdő bútorok 'Gredos'
Gredos - zömök, rusztikus stílusú tömör fenyőből készült bútor márvány mosdópulttal,  méz színben különlegesek a fogantyúkkal.
fürdőszobai berendezés, fürdőszobai bútorkínálat 'Haya'
Bükk színű fürdőszoba bútor szép formájú mosdóval, igényes pult alá építhető mosdókagylóval. Az egyes elemek elhagyásával jóval kisebb méretű változat is kialakítható. 


vissza