Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - Burkolda
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - több mint 10 év tapasztalat
Csempe, csempe-dekor, csempe-szegő, gres-burkolat, mozaik-burkolat Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, csempe Padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, padló-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, csempe, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - burkolat specialista
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - szakértelem

Royo fürdőszobabútor, fürdőszoba berendezés 'Enea, Escocia..'

Az Enea a legújabb trendeknek megfelelő szögletes formájú, rendkívül modern fürdőszoba-bútor egyedi megoldásokkal, praktikus kiegészítő bútorokkal a minimalista stílus kedvelőink.
Az Escocia és az Everest moduláris rendszerű, jól kombinálható bútorok. A moduláris rendszernek köszönhetően mind kisebb fürdőszobák, mind tágasabb terek szépen berendezhetőek e két bútorcsaláddal, melyekből dupla mosdós változat is kialakítható.
egyedi fürdőszobai bútor, exklúziv fürdőszobabútor 'Enea'
A legújabb trendeknek megfelelő minimalista stílusú fürdőszobabútor  szögletes mosdóval,  csupa üveg fali szekrénnyel.
egyedi fürdőszobai bútor, exklúziv fürdőszobabútor 'Enea'
A legújabb trendeknek megfelelő minimalista stílusú fürdőszobabútor az előző családból, de minta nem is ugyanaz lenne.   A bútort a kiegészítő kisbútorok teszik rendkívül praktikussá.
igényes fürdőszobabútor, márkás fürdőszoba-bútor 'Escocia'
Az Escocia moduláris rendszerű, jól kombinálható bútor különleges formájú mosdóval. Itt egy nagyméretű változat látható, de egyes elemek elhagyásával könnyen kialkítható  kisebb fürdőszobák berendezésére alkalmas variáció is.
fürdőszobai berendezés, fürdőszobai bútorkínálat 'Everest'
Az Everest rusztikus stílusú fürdőszobabútor család. A dupla mosdós mellett jóval kisebb változat is  kialakítható. A bútor márvány mosdópulttal készül.


vissza