Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - Burkolda
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - több mint 10 év tapasztalat
Csempe, csempe-dekor, csempe-szegő, gres-burkolat, mozaik-burkolat Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, csempe Padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, padló-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, csempe, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - burkolat specialista
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - szakértelem

Royo fürdőszobabútor, fürdőszoba berendezés 'Amaya, Antique'

Klasszikus stílusú fürdőszoba-bútorok tömör fenyőből méz és dió színben, a legmagasabb igényeknek. A bútorok szépségét kiemeli a fa és üveg, ill. ólomüveg kombinációja.
Az Antique bútor további különlegessége a kagyló formájú fogantyú. A bútorok szépségének összhangját kiemeli a márvány mosdópult.
stílusos fürdőszoba-bútor 'Amaya'
Klasszikus stílusú fürdőszobabútor  tömör fenyőből  dió színben. A bútor, és a hozzá tartozó kiegészítő szekrénykék különlegesége  a  fa és ólomüveg kombinációja.
stílusos fürdőszoba-bútor 'Amaya'
Klasszikus stílusú fürdőszobabútor tömör fenyőből,  méz színben. A különlegesége  a  fa és ólomüveg kombinációja, emellett stílusos kis felsőszekrény is tartozik ehhez a kombinációhoz. A bútor szépségét márványpult teszi teljessé.  
fürdőszobai berendezés, fürdőszobai bútorkínálat 'Antique'
Klasszikus stílusú fürdőszobabútor tömör fenyőből dió színben, a legmagasabb igényeknek. A bútor szépségét kiemeli a fa és üveg  kombinációja. A bútor további különlegessége a kagyló formájú fogantyú, a márvány mosdópult mellé pult alá építhető mosdókagyló tartozik. A kiegészítő bútorok is ugyanilyen stílusban készültek.
igényes fürdőszobabútor, márkás fürdőszoba-bútor 'Antique'
Elegáns fürdőszobabútor tömör fenyőből dió színben. A bútor  fa és üveg  kombinációjával különleges kagyló formájú fogantyúval készül. A  márvány mosdópulthoz itt pult fölé építhető mosdókagyló tartozik (ez a takarékosabb megoldás). Ehhez a kombinációhoz kicsit nagyobb méretű kiegészítő bútorok tartoznak.
igényes fürdőszobabútor, különleges fürdő bútorok 'Antique'
Elegáns fürdőszobabútor tömör fenyőből dió színben, a legmagasabb igényeknek. A bútor szépségét kiemeli a fa és üveg  kombinációja. A bútor további különlegessége a kagyló formájú fogantyú, a márvány mosdópult mellé pult alá építhető mosdókagyló tartozik. A kiegészítő bútorok is ugyanilyen stílusban készültek.


vissza