Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - Burkolda
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - több mint 10 év tapasztalat
Csempe, csempe-dekor, csempe-szegő, gres-burkolat, mozaik-burkolat Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, csempe Padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, padló-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi Padló-burkolat, padlólap, gres-burkolat, csempe, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - burkolat specialista
Csempe, padlólap, gres-burkolat, mozaik-burkolat, fürdőszoba-bútor, hidromasszázs, jacuzzi - szakértelem
<< Burkolda főoldal

Hírek

Kövesse nyomon cégünk híreit! Így könnyebben megtalálhatja az újdonságokat, érdekességeket weboldalunkon.

Igyekszünk megbízható minőségű és versenyképes árú termékeket kínálni vevőink részére, célunk vevőink minél jobb kiszolgálása: megbízható termékeket kínálunk kedvező áron.

Ennek jegyében igyekszünk olyan termékeket bemutatni itt, amelyek a legnagyobb érdeklődésre tarthatnak számot.


Akció: ingyen ragasztó! (ez az akciónk végetért)

Fantasztikus INGYEN RAGASZTó akció a Burkolda csempe, padlólap, fürdőszobafelszerelés üzletekben!

Jöjjön el valamelyik üzletünkbe, és válasszon az akcióban szereplő csempékből és padlólapokból, amelyekhez most a ragasztót ajándékba adjuk önnek! 

Zalakerámia csempe akció (ez az akciónk végetért)

Akciót hirdetünk egyes Zalakerámia csempékre! Válogasson kedvére a szebbnél szebb csempék közül, többféle méretben, akár csempe dekorokkal együtt is!

A Zalakerámia csempe katalógust a "Termékek/csempék" menüpontra klikkelve, majd a Zalakerámia csempéknél "Katalógus"-t választva érheti el.

Cevisama

Lezajlott a Cevisama kiállítás Spanyolországban Valenciában - az egyik legrangosabb szakkiállítás az építőanyagok - úgy mint burkolatok, szaniterek, fürdőszobai-és konyha berendezések, ill. az ezekhez kapcsolódó nyersanyagok - területén. A kiállítást évről évre egyre több magyar kereskedő keresi fel, hogy képet kapjon a legújabb trendekről és technológiákról.

A Cevisaman a legnagyobb gyárak bemutatták az ez évi újdonságaikat, az ide látogatók mind a csempéket és padlólapokat, mind a fürdőszoba-bútorokat, szanitereket, kádakat és hidromasszázs kádakat, zuhanyfülkéket illetően megtekinthették a legújabb tendenciákat. A fürdőszoba-bútorok terén a Royo különös hangsúlyt fektetett az anyagra és a formákra, így fontos szerepet kapott a fa - akár magas fényű lakkal -, üveggel és fémmel kombinálva, a mai trendeknek megfelelően.

BAU kiállítás München

Zajlik az egyik fontos építőipari, belsőépítészeti kiállítás a BAU Münchenben. Az Olaszországban megrendezésre kerülő Cersai és a Spanyolországban megrendezésre kerülő Cevisama mellett egyre többen ellátogatnak erre a kiállításra is.

Aki volt olyan szerencsés, hogy eljutott a kiállításra, az megcsodálhatta a legújabb csempedivatot, burkolat-trendeket, és a fürdőszobabútorok, pezsgőfürdők legújabb típusait is.

Karácsonyi akció a Burkoldában (ez az akciónk végetért)

Látogasson el üzleteinkbe, és tekintse meg akciós választékunkat! Minden termékcsoportból (csempe-padlólap, kádak, zuhanyfülkék, csaptelepek, ragasztók, fugák) kiválasztottunk néhány típust, amit most extra kedvezménnyel kínálunk  vásárlóinknak.

Világhírű Gessi csaptelepek

Olyasmire vágyik, amit sehol máshol nem lát? Tekintse meg a a világhírű Gessi csaptelepeket üzleteinkben. Páratlan dizájn, kiváló minőség. A gyártó arra is nagy gondot fordít, hogy a csaptelepek mellé ugyanolyan kiegészítőket: zuhanyfejet, szappantartót, sőt lámpát is kínáljon. Üzleteinkben ízelítőt kaphat a komplett kínálatról.

Dekorszegélyek akciós áron (ez az akciónk végetért)

A dekor szegélyek egy részét, most hihetetlen - 110.- Ft-os induló ártól vásárolhatják meg. Az akció az adott
készlet erejéig érvényes, a részletekről érdeklődjenek üzleteinkben.

  Gosac bútorok akciója (ez az akciónk végetért)

A Gosac bútorokhoz most rendkívűli áron juthat hozzá. Nézze meg ajánlatunkat akciónk között.

A korábban meghirdetett, Neri bútorokra vonatkozó 10%-os kedvezményes akció ezzel véget ért.

   
  Royo bútorok akciós áron! (ez az akciónk végetért)

Nézze meg a Royo egyedi bútorait Casa Bonita üzletünkben. A bútorokat 2006.09.30-ig bevezető áron, 20% kedvezménnyel vásárolhatja meg.

  Különlegességek oldalunk frissítésre került
Akciós oldalunkat aktualizáltuk, sok terméknél még a korábbiaknál is kedvezőbb árakat talál.
  Új akciók

WEB oldalunkat új "heti akciók" című rovattal bővítettük, amelyben rendkívűli akciós ajánlatainkat mutatjuk be képekkel.

   
  Casa Bonita termékek frissítve!

Tekintse meg a Burkolda - Casa Bonita termékek kínálatát! Csempék, padlólapok, csempe-dekorok, fürdőszobabútorok, hidromasszázs kádak, zuhanyfülkék, jakuzzik!

 
 
 
 
  Május elején CASA BONITA!

A CASA BONITA termékek mellet a hagyományos BURKOLDA termékeket is megtekintheti élőben, és meg is vásárolhatja őket - kultúrált környezetben, jó közlekedéssel!

  Akció: WEB Áruházunkban a Neri bútorok árából 10% kedvezményt adunk (ez az akciónk végetért)
Az akció visszavonásig érvényes, azaz addig, míg a visszavonásról szóló hír meg nem jelenik WEB oldalunkon.
  Rövidesen: fényképek új áruházunkról
Rövidesen felkerülnek WEB oldalunkra az új termékekről készült fotók. A fényképek segítségével további képet kaphatnak a burkolólapokról, és egyéb termékekről - kádakról, zuhanyfülkékről, szaniterekről. A képeken további burkolatkombinációkat láthatnak a spanyol Azulindus és La Platera, a cseh RAKO (a Lasselsberger Csoport tagja akár a Bohemiagres), valamint a Zalakerámia által gyártott lapokból. Reméljük ezekkel ötletet tudunk adni Önöknek a saját lakásuk burkolatának megvalósításhoz.
  Zalakerámia csempék: katalógus frissítés (20x30 cm-es típusok)

A Zalakerámia gyár 20x30 cm-es csempe katalógusa frissítve lett. Néhány típus kiment gyártásból, ezek kikerültek a katalógusból.

A gyár kínálata újabb típusokkal bővült, ezek bekerültek a katalógusba.

A Zalakerámia csempe katalógus elérése: "Termékek/csempék" menüpontra klikkelve, majd a Zalakerámia csempéknél "Katalógus"-t választva, vagy klikkeljen ide.

  WEBÁRUHÁZ tesztüzem!

Egyelőre tesztüzemben, korlátozott kínálatból, de már otthonából is megvásárolhatja termékeinket.

Webáruházunk meglátogatásához kattintson a linkre a főoldalon.

  Zalakerámia csempék: katalógus frissítés (20x25 cm-es típusok)

A Zalakerámia gyár 20x25 cm-es csempe katalógusa frissítve lett. Néhány típus kiment gyártásból, ezek kikerültek a katalógusból.

A gyár kínálata újabb típusokkal bővült, ezek bekerültek a katalógusba.

A Zalakerámia csempe katalógus elérése: "Termékek/csempék" menüpontra klikkelve, majd a Zalakerámia csempéknél "Katalógus"-t választva, vagy klikkeljen ide.

  Zalakerámia csempék: katalógus frissítés
(15x15 és 20x20 cm-es típusok)

A Zalakerámia gyár 15x15, 15x20, 20x20 cm-es csempe katalógusa frissítve lett. Néhány típus kiment gyártásból, ezek kikerültek a katalógusból.

A gyár kínálata újabb típusokkal bővült, ezek bekerültek a katalógusba.

A Zalakerámia csempe katalógus elérése: "Termékek/csempék" menüpontra klikkelve, majd a Zalakerámia csempéknél "Katalógus"-t választva, vagy klikkeljen ide.

  Bohemiagres kőporcelán padlólap katalógus - újabb típusok

A Bohemigres padlólap katalógus újabb típussorozatok részletes bemutatásával bővült. Megtalálhatók olyan különlegességek is mint hajlított lábazati elem, lépcsőlap, lépcsőprofil, csúszásmentes burkolat, ipari padlóburkolat, mozaik.

Ezeket a termékeket következőképpen érheti el: a főoldalon a termékeknél a "Padlólapok" menüpontot, majd a Bohemiagres bekezdésnél a "Katalógus"-t kell kiválasztani, vagy klikkeljen ide.

 
 
 
 
  Fantasztikus INGYEN RAGASZTÓ akció a Burkolda üzletekben!  (ez az akciónk végetért)

Fáradjon be valamelyik üzletünkbe, és válasszon azokból a több mint 100 féle csempékből és padlólapokból, amelyekhez most a ragasztót ajándékba adjuk Önnek!

Ne habozzon, lapozzon! Vegye meg most a burkolólapokat, hogy ne kelljen külön ragasztót vennie!

  Újabb Sintesi olasz gres padlólapok

Bővült az olasz Sintesi gyár padlólap katalógusa. A katalógus kiinduló oldala tartalmazza a termékeket lekicsinyítve - igény szerint bármely padlólap illetve kiegészítő kinagyítva is megnézhető.

A katalógus elérése: "Termékek/padlólapok" menüpontra klikkelve, majd az Sintesi "Katalógus"-t választva.

  Változott az akciós termék kínálat

Tekintse meg aktuális akcióinkat a "Termékek/akcióink" menüpontra klikkelve.

  Zalakerámia csempék: bővültek a kész burkolatok

A Zalakerámia csempeburkolatokat bemutató képek közé újabb típusok kerültek fel.

A kész csempeburkolatok elérése: "Termékek/csempék" menüpontra klikkelve, majd a Zalakerámia csempéknél "Kész burkolatok"-at választva.

  Zalakerámia padlólapok: bővültek a kész burkolatok

A Zalakerámia padlólapburkolatokat bemutató képek közé újabb típusok kerültek fel.

A kész padlólapburkolatok elérése: "Termékek/padlólapok" menüpontra klikkelve, majd a Zalakerámia padlólapoknál "Kész burkolatok"-at választva.

  Újabb Sintesi olasz gres padlólapok

Bővült az olasz Sintesi gyár padlólap katalógusa. A katalógus kiinduló oldala tartalmazza a termékeket lekicsinyítve - igény szerint bármely padlólap illetve kiegészítő kinagyítva is megnézhető.

A katalógus elérése: "Termékek/padlólapok" menüpontra klikkelve, majd az Sintesi "Katalógus"-t választva, vagy klikkeljen ide.

  Újabb fürdőszobabútorok

A Steel design mosdó családdal fürdőszobabútor kínálatunk már 14 bútorcsaládra bővült.

A fürdőszobabútorokat a főoldalon a termékeknél a "Bútorok" menüpontra klikkelve érheti el.

  Bohemiagres kőporcelán padlólap katalógus - újabb típusok

A Bohemigres padlólap katalógus újabb típussorozatok részletes bemutatásával bővült. Megtalálhatók olyan különlegességek is mint hajlított lábazati elem, lépcsőlap, lépcsőprofil, csúszásmentes burkolat, ipari padlóburkolat, mozaik.

Ezeket a termékeket következőképpen érheti el: a főoldalon a termékeknél a "Padlólapok" menüpontot, majd a Bohemiagres bekezdésnél a "Katalógus"-t kell kiválasztani.

  Változott az akciós termék kínálat

Tekintse meg aktuális akcióinkat a "Termékek/akcióink" menüpontra klikkelve!

  Új: Sintesi olasz gres padlólapok

Mostantól megtekinthető az olasz Sintesi gyár padlólap katalógusa. A katalógus kiinduló oldala tartalmazza a termékeket lekicsinyítve - igény szerint bármely padlólap illetve kiegészítő kinagyítva is megnézhető.

Jelenleg a building, impero, geode családok tagjait lehet megtekinteni.

A katalógus elérése: "Termékek/padlólapok" menüpontra klikkelve, majd az Sintesi "Katalógus"-t választva.

  Újabb fürdőszobabútorok

A dolmen családdal fürdőszobabútor kínálatunk már 13 bútorcsaládra bővült.

A fürdőszobabútorokat a főoldalon a termékeknél a "Bútorok" menüpontra klikkelve érheti el.

  Bohemiagres kőporcelán padlólap katalógus - újabb típusok

A Bohemigres padlólap katalógus újabb típussorozatok részletes bemutatásával bővült. Megtalálhatók olyan különlegességek is mint hajlított lábazati elem, lépcsőlap, lépcsőprofil, csúszásmentes burkolat.

Ezeket a termékeket következőképpen érheti el: a főoldalon a termékeknél a "Padlólapok" menüpontot, majd a Bohemiagres bekezdésnél a "Katalógus"-t kell kiválasztani.

  Változott az akciós termék kínálat

Tekintse meg aktuális akcióinkat a "Termékek/akcióink" menüpontra klikkelve!

  Zalakerámia csempék, padlólapok: bővültek a kész burkolatok

A Zalakerámia csempe- és padlólapburkolatokat bemutató képek közé újabb típusok kerültek fel: a Karneval csempe és az Iberia padló.

A kész csempeburkolatok elérése: "Termékek/csempék" menüpontra klikkelve, majd a Zalakerámia csempéknél "Kész burkolatok"-at választva.

A kész padlólapburkolatok elérése: "Termékek/padlólapok" menüpontra klikkelve, majd a Zalakerámia padlólapoknál "Kész burkolatok"-at választva.

  Azulindus y Martí padlólapok: 31,6x31,6 cm

Mostantól megtekinthető a spanyol Azulindus y Martí gyár részletes padlólap katalógusa, a 31,6x31,6 cm-es típusokra. A katalógus kiinduló oldala tartalmazza minden termék képét lekicsinyítve - innen igény szerint bármely termékcsoport megtekinthető kinagyítva.

A katalógus elérése: "Termékek/padlólapok" menüpontra klikkelve, majd az Azulindus y Martí padlólapoknál "Katalógus"-t választva.

  Bohemiagres kőporcelán padlólap katalógus - újabb típusok

A Bohemigres padlólap katalógus újabb típussorozatok részletes bemutatásával bővült. Megtalálhatók olyan különlegességek is mint hajlított lábazati elem, lépcsőlap, lépcsőprofil, csúszásmentes burkolat.

Ezeket a termékeket következőképpen érheti el: a főoldalon a termékeknél a "Padlólapok" menüpontot, majd a Bohemiagres bekezdésnél a "Katalógus"-t kell kiválasztani.

  Újabb fürdőszobabútorok

A poly kit családdal fürdőszobabútor kínálatunk már 12 bútorcsaládra bővült.

A fürdőszobabútorokat a főoldalon a termékeknél a "Bútorok" menüpontra klikkelve érheti el.

  Új: Azulindus y Martí csempe katalógus

Mostantól megtekinthető a spanyol Azulindus y Martí gyár részletes csempe katalógusa. A katalógus kiinduló oldala tartalmazza minden termék képét lekicsinyítve - innen igény szerint bármely termékcsoport megtekinthető kinagyítva.

A katalógus elérése: "Termékek/csempék" menüpontra klikkelve, majd az
Azulindus y Martí csempéknél "Katalógus"-t választva.

  Megújult a Zalakerámia csempe katalógus

Áttekinthetőbbé vált a Zalakerámia gyár csempe kínálatának bemutatása: lekicsinyítve minden termék egyszerre megnézhető, és igény szerint bármely termékcsoport megtekinthető kinagyítva.

A Zalakerámia csempe katalógus elérése: "Termékek/csempék" menüpontra klikkelve, majd a Zalakerámia csempéknél "Katalógus"-t választva.

  Bohemiagres kőporcelán padlólap katalógus - újabb típusok

A Bohemigres padlólap katalógus újabb típussorozatok részletes bemutatásával bővült. Megtalálhatók olyan különlegességek is mint hajlított lábazati elem, lépcsőlap, lépcsőprofil, csúszásmentes burkolat.

Ezeket a termékeket következőképpen érheti el: a főoldalon a termékeknél a "Padlólapok" menüpontot, majd a Bohemiagres bekezdésnél a "Katalógus"-t kell kiválasztani.

  Bohemiagres cseh kőporcelán (gres) burkolólapok

A Lasselsberger csoport tulajdonában lévő Bohemiagres gyár termékei is megvásárolhatók üzleteinkben.

Weboldalunkon egyelőre padlólapokat lehet megtekinteni.

Ezeket a termékeket következőképpen érheti el: a főoldalon a termékeknél a "Padlólapok" menüpontot, majd a Bohemiagres bekezdésnél a "Katalógus"-t kell kiválasztani.

  Fürdőszobabútor kínálatunk új családokkal bővült.

Tekintse meg kibővült fürdőszobabútor kínálatunkat a "Termékek/Bútorok" menüpontra klikkelve!

  Padlólap, fürdőszobabútor, csemperagasztó, hidromasszázs kád - új akció!

Tekintse meg aktuális akcióinkat a "Termékek/akcióink" menüpontra klikkelve!

  Fürdőszoba bútorok - klasszikus és modern

Kínálatunkban szerepelnek különféle márványlapos, beépített mosdós, és egyéb fürdőszoba bútorok nagy szín és forma választékban.

Több, összeillő darabból álló bútorcsaládok is kaphatók, nagyobb fürdők berendezéséhez.

A fürdőszobabútorokat a főoldalon a termékeknél a "Bútorok" menüpontra klikkelve érheti el.

  Csempe és padló dekorok - további kínálat

A nagy gyárak kínálatában lévő dekorelemek mellett specializálódott, kimondottan csempeszegők és padlódekorok gyártására szakosodott gyártók termékei tekinthetők meg.

Ezeket a termékeket a főoldalon a termékeknél a "Dekorok" menüpontot választva érheti el.

 

Teljes Zalakerámia csempe, padlólap, kiegészítő kínálat

Mint a Zalakerámia gyár hivatalos márkakereskedője, a teljes Zalakerámia termékskálát kínáljuk üzleteinkben.

A termékeket elkészült burkolatokat ábrázoló képeken, vagy a teljes típus- és színválasztékot bemutató katalógusban is meg lehet tekinteni. A katalógus felhasználhatóság és méret szerint csoportosítva tartalmazza a burkolólapokat.

A csempékhez és padlólapokhoz tartozó kiegészítő elemek (szegők vagy más néven listello-k, csempe- és padlódekorok, tozzetto-k) is megtekinthetők.

A Zalakerámia termékek elérése: a főoldalon a termékeknél a "Csempe" illetve "Padlólap" menüpont, majd a lejövő oldalon a Zalakerámia bekezdésnél.

 

Spanyol csempe, padlólap kínálat

Figyelmükbe ajánljuk az Azulindus y Martí illetve La Platera spanyol burkolólap gyárakat, melyeknek teljes termékskáláját kínáljuk üzleteinkben.

A termékeket elkészült burkolatokat ábrázoló képeken, vagy a teljes típus- és színválasztékot bemutató katalógusban is meg lehet tekinteni. A katalógus felhasználhatóság és méret szerint csoportosítva tartalmazza a burkolólapokat.

A csempékhez és padlólapokhoz tartozó kiegészítő elemek (szegők vagy más néven listello-k, csempe- és padlódekorok, tozzetto-k) is megtekinthetők.

A spanyol termékek elérése: a főoldalon a termékeknél a "Csempe" illetve "Padlólap" menüpont, majd a lejövő oldalon a kívánt gyár bekezdésénél.

  Burkolás előtt: hasznos tanácsok

Figyelmükbe ajánljuk a főoldalon található "Tanácsok" menüpontot.

Számtalan fontos tudnivaló található itt. Mindenképpen érdemes áttanulmányozni, mielőtt kiválasztjuk, illetve felhasználjuk a burkolatot.
<< Burkolda főoldal